Welkom nieuwe leden !

De Nieuwe Leden Commissie, bestaande uit Mariëlle Hoogers en Joop Simons, heet alle nieuwe leden hartelijk welkom bij Golfvereniging De Swinkelsche.

De commissie heeft als doel om de introductie van nieuwe leden en hun kennismaking met de vereniging zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Wij stellen ons beschikbaar om naar al jullie vragen, wensen en ideeën te luisteren en waar mogelijk een antwoord te geven. Eventueel zetten we je vraag door naar andere belanghebbenden binnen de vereniging.
Neem dus gerust contact met ons op!

~ Mariëlle: 0636592726 / marielle.hoogers@gmail.com
~ Joop: 0643802028 / joop.simons@gmail.com

Algemene informatie in het Vademecum.

Veel informatie over de vereniging én de baan is te vinden op deze website en bondig samengevat in het Vademecum (klik hier). Aan dit Vademecum wordt continue gewerkt, dus het kan zijn dat het antwoord op je vraag er nog niet bij staat. Mail in dat geval even naar LedenserviceGVDS@gmail.com

Golfmaatje gezocht !

Ben je op zoek naar een golfmaatje om 9 of 18 holes te spelen, meld je dan vooral aan voor de Golfmaatjes-poule (klik hier). Wellicht tref je dan ook geïnteresseerden om een groepje te vormen waarmee je op regelmatige basis de greens kunt aanvallen!

Spelvormen in verenigingsverband ~ E-Golf4U.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan georganiseerde spelvormen of wedstrijden.
De vereniging organiseert deze events doorgaans op dinsdag en zaterdag en in de zomermaanden op de donderdagavond.
Daarnaast organiseert de baaneigenaar regelmatig fun-wedstrijden.

Voor al deze evenementen kun je je inschrijven via E-Golf4U. Meer info over E-Golf4U vind je in het Vademecum (klik hier).

Het verenigings event, dat op donderdagavond in de zomermaanden wordt georganiseerd op de Peelrijtbaan (9 Holes Par 3), is bij uitstek geschikt voor de beginnende golfer.
Het wordt afgesloten met een gezellige nazit, waarbij vaak allerlei golf-gerelateerde onderwerpen voorbij komen zoals quizzen en regelvraagstukken.

We wensen jullie alvast veel plezier toe op en rond de golfbaan!

Mariëlle en Joop