Start maandbeker competitie 2019

Op zaterdag 13 april is de eerste wedstrijd van de 7 maandbekers. Traditioneel de derde prijs bij een golfvereniging na de Strokeplay- en Matchplay-kampioenschappen.

De wedstrijd is een maandelijkse test hoe je handicap zich verhoudt tot die van deandere leden binnen onze vereniging. Je vier beste resultaten bepalen je eindstand in de competitie eind oktober 2019.

Pak de handschoen op en schrijf in voor de eerste wedstrijd van de reeks. Er zijn twee maandbeker wedstrijden:

–       A-categorie: strokeplay over 18 holes met een maximale handicap van 19.1

–       B-categorie:  strokeplay over 18 holes voor spelers met handicap 22.1 of hoger. Er geldt een maximum score voor een hole (2 keer par + 1)