Golfvereniging De Swinkelsche

Onze relatief jonge golfbaan (geopend in 2012) heeft dientengevolge ook een jonge, frisse en actieve golfvereniging, met volop ideeën en leuke initiatieven, waar de leden gretig gebruik van maken.

Naast de wekelijkse qualifying clubwedstrijden worden er ook regelmatig “fun-wedstrijden” met verrassende horeca georganiseerd, maar ook meer serieuze zaken als o.a. regelavonden. De vereniging besteedt ook veel aandacht aan de jeugdopleiding.

Contactgegevens Vereniging

logo_GVDS_216Golfvereniging De Swinkelsche
Maarheezerdijk 10
5712 PC Someren
Info@GolfverenigingDeSwinkelsche.nl
Bank: NL39RABO0399448748 t.n.v. Golfvereniging De Swinkelsche

Aanmelden wedstrijden

Ben je lid van de vereniging, dan kun je je via de ledenmodule van E-Golf4U  aanmelden voor alle wedstrijden en activiteiten welke door de vereniging worden georganiseerd.

Vacatures

Door actieve deelname aan de vereniging kun je je stem laten gelden en de vereniging mee vormen.

Kijk eens onder “vacatures”, misschien voel je je aangetrokken om op een of andere manier mee te bouwen aan een bruisende en succesvolle golfvereniging. Het bestuur is altijd op zoek naar ondersteuning in de vorm van commissieleden/vrijwilligers.