Project Description

Op zaterdag 25 mei is in Mol België de eerste wedstrijd gespeeld om de Ryder Cup tussen Golfclub De Kempense – Golfvereniging De Swinkelsche.
De prachtige bosbaan in Mol was in een uitstekende en goed verzorgde conditie, het weer was op een verdwaald druppeltje regen na ideaal  om een leuke wedstrijd te spelen.
Na afloop was het een gezellig samenzijn met de Belgische tegenstanders en de BBQ was zoals ook de golfbaan perfect verzorgd.
De uitslag was voor de Swinkelsche wel iets minder, het was een 31 – 23 overwinning voor de Kempense.
Hierbij moet wel opgemerkt worden dat door omstandigheden de Kempense niet met 60 spelers kon aantreden, hierdoor hebben 12 spelers van de Swinkelsche een onderlinge 2 tegen 2 wedstrijd gespeeld.
Vooraf is vastgesteld welke teams voor de uitslag van de Kempense speelden en dit werd niet aan de spelers kenbaar gemaakt, helaas (voor de Swinkelsche) wisten 2 van de 3 teams de wedstrijd te winnen voor de Kempense.
Op 28 september is de return wedstrijd en zullen wij moeten laten zien dat ook door de Swinkelsche spelers een goede partij gespeeld kan worden en deze wedstrijd in winst kunnen afsluiten.
Alle spelers bedankt voor jullie deelname.
Met vriendelijke groet,
Jo Kanters