Leden module

Via de ledenmodule van E-Golf4U kun je je aanmelden voor alle wedstrijden en activiteiten welke door de vereniging worden georganiseerd.

Log hier in op de leden module!

Verenigingslid

Als verenigingslid kun je thuis of in het clubhuis via de terminals, altijd je gegevens inzien, kaarten invoeren en in- en uitschrijven voor wedstrijden.

Zo kun je zelf dus op elk moment monitoren wat er gebeurt en kun je bijvoorbeeld ook vanuit thuis de startlijst voor een wedstrijd bekijken om te weten hoe laat je de volgende dag moet starten.

Bovendien is het mogelijk om je basisgegevens zelf te wijzigen, je persoonlijke handicaphistorie te bekijken en ook om vreemde kaarten in te voeren, en dat allemaal vanuit thuis via internet. Ook kun je de tussenstanden in de competities en meerronden via de website inzien.